Bezorgen en afhalen

Bij Dirksland Bouwmetalen streven we ernaar om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we flexibele bezorg- en afhaalopties voor al onze stalen producten. Of je nu een snelle levering op locatie nodig hebt of liever zelf je bestelling komt ophalen, wij zorgen ervoor dat het proces soepel en efficiënt verloopt. Hieronder vind je meer informatie over onze bezorg- en afhaalservices.

Veelgestelde vragen

Onze standaard levertijden variëren tussen 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de drukte en de bezorglocatie in Nederland. Spoedleveringen zijn mogelijk in overleg (let op: spoedtoeslag).

Onze leveringen worden uitgevoerd met vrachtwagens uitgerust met een kooiaap (meeneemheftruck). Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om te lossen op de leverlocatie. Als je specifieke instructies hebt voor de levering, laat het ons dan van tevoren weten.

De kosten voor bezorging variëren afhankelijk van het gewicht en de omvang van je bestelling. Na het toevoegen van de producten in je winkelwagen zie je direct de bezorgkosten voor jouw bestelling.

Ja, je kunt je bestelling zelf afhalen bij onze locatie in Plaatsnaam. Na het plaatsen van je bestelling laten we je weten wanneer deze gereed is voor afhaling. Onze afhaaltijden vind je onder  de ‘Openingstijden’.

Bij het afhalen van je bestelling is het belangrijk om een geldig identiteitsbewijs en de orderbevestiging mee te nemen. Dit helpt ons om je bestelling snel en efficiënt aan je mee te geven.

Afhaallocatie


Adres
Dirksland Bouwmetalen
Straatnaam 10
0000AA Plaatsnaam

Telefoon: 0000 – 000 000
Email: info@dirksland.nl

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 13:00 uur
Zondag: Gesloten

Routebeschrijving (via Google Maps)