Contact

Heb je vragen over onze producten of diensten? Wil je een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens. Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen en projecten.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onze standaard levertijden variëren tussen 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de drukte en de bezorglocatie in Nederland. Spoedleveringen zijn mogelijk in overleg (extra kosten).

Ja, wij bieden maatwerkoplossingen aan voor al onze stalen balken. Neem contact met ons op met jouw specificaties, en wij zorgen voor een oplossing die aan je wensen voldoet.

Hoewel we zelf geen berekeningen uitvoeren, werken we samen met betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het ontwerp en de berekening van stalen constructies. Neem contact met ons op, en we brengen je graag in contact met een van onze partners die je verder kan helpen met je project.

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal en betalingen via Creditcard. In verband met de maatwerk producten is het niet mogelijk achteraf te betalen.

Contactformulier

    Afhaallocatie


    Adres
    Dirksland Bouwmetalen
    Straatnaam 10
    0000AA Plaatsnaam

    Telefoon: 0000 – 000 000
    Email: info@dirksland.nl

    Openingstijden:
    Maandag – Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
    Zaterdag: 09:00 – 13:00 uur
    Zondag: Gesloten

    Routebeschrijving (via Google Maps)